FAKTA OM KINA

Kina används ju idrottsarenor framför allt till offentliga avrättningar och inte till idrott.

 
Inför OS har kinesiska myndigheter drivit bort människor från deras hem mot de boendes vilja för att kunna bygga OS anläggningar,ibland genom våld och hot om fängelse.
Vissa personer som har vägrat att flytta har avrättats,så alla idrottsmän som åker till Kina 2008 kommer att vara i anläggningar som har kunnat byggas först efter det att oskyldiga människor har avrättats eller fängslats.
 
Alla idrottsarenor som kommer att användas i OS kommer därefter att återgå till deras ordinarie verksamhet det vill säga offentliga avrättningar.
 
I Tibet och andra områden där det bor ickekineser så är det så att rikskineserna(mandariner) får skaffa obegränsat med barn medan personer ur ursprungsbefolkningen eller andra minoritetsgrupper bara får skaffa barn överhuvud taget om de antingen arbetar för regimen eller genom att genom lotteri få rätt att skaffa barn ,för övriga par är det olagligt att bli föräldrar i dessa områden och dessa par riskerar att hamna i koncentrationsläger.
Kinas regering har liknande syn på tibetaner och andra etniska minoriteter som Nazityskland hade på judar. 
Många barn som tillhör minoritetsgrupper  adopteras bort mot föräldrarnas vilja för att kinesiska myndigheter vill bli av med etniska minoriteter.
Kina ockuperar också landet Tibet sedan 1959,de har samma rätt till detta som när Nazityskland ockuperade Danmark.

Om man kan låta Kina arrangera OS,så varför kunde inte Sydafrika under apartheid göra det ?, de är jämförbara ,men Kina begår värre brott mot de mänskliga rättigheterna än vad Sydafrika någonsin gjorde.
Om Kina får arrangera olympiska spel så kan man ju lika gärna låta Iran,Nordkorea eller Mugabes Zimbabwe göra det.  
 
 
Bojkotta OS 2008 och sabotera OS och kinesiska ambassader och regeringsbyggnader !!!